CVA-logo

Ketenpartners CVA-ketenzorg

Ziekenhuis St Jansdal, Harderwijk

In ziekenhuis St Jansdal staan deskundige en enthousiaste medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers voor u klaar. Zij bieden u persoonlijke aandacht.

 

Je zorgt voor elkaar

 

https://www.stjansdal.nl/

 

 

Reactiveringscentrum Klimop, Harderwijk

In Reactiveringscentrum Klimop staat een team van professionals klaar om cliënten te behandelen en te begeleiden. Samen met de cliënt werkt het team aan het optimaliseren van lichaamsfuncties, die na een ingrijpende ziekte, een (zware) operatie of een beroerte zijn achteruit gegaan.

 

Ons doel is om cliënten binnen de eigen mogelijkheden weer zelfstandig te kunnen laten functioneren, zodat zij weer kunnen terugkeren naar de eigen woonomgeving

 

Omdat wij u het goede wensen

 

http://www.klimopreactivering.nl/

 

 

Zorgverlening het Baken, revalidatieafdeling de Waard, Elburg

Na een medische ingreep kunt u wel wat hulp gebruiken om aan te sterken of te revalideren. Dat kan op onze revalidatieafdeling De Waard in Elburg. Afhankelijk van uw herstel varieert de opname van enkele weken tot een paar maanden. 

U gaat, samen met een gespecialiseerde arts of therapeut, aan de slag om uw dagelijkse leven weer op te pakken. Dat doet u door middel van oefeningen, trainingen en therapiesessies. Zo werkt u continu aan uw herstel.

 

Vertrouwd en dichtbij

 

http://www.zorgverlening-hetbaken.nl/

 

 

Beweging 3.0, locatie de Pol, Nijkerk

Onder betrokken en professionele begeleiding van een multidisciplinair team werkt u aan een zo spoedig mogelijk herstel. Er wordt gestreefd naar een zodanig herstel dat terugkeer naar uw eigen woonomgeving mogelijk is. Waar nodig helpen we u bij het organiseren van de ondersteuning die u thuis nog nodig heeft.

 

http://www.beweging3.nl/nl/home/1474/

 

 

Norschoten, Barneveld

Na ziekenhuisopname, vaak als gevolg van een operatie, ernstige ziekte of ongeval, wilt u zo spoedig mogelijk naar huis, terug naar uw vertrouwde omgeving. Maar voordat u terug kunt naar uw eigen omgeving, kan het zijn dat u eerst moet revalideren.

 

Norschoten biedt deskundige revalidatiezorg. Tijdens een intensieve periode van behandelingen streven de specialisten Ouderengeneeskunde van Norschoten samen met u naar een goed herstel.

 

http://www.norschoten.nl/

 

 

Stichting Thuiszorg Icare

Tijdens het eerste huisbezoek geeft de CVA-nazorgverpleegkundige u advies, instructie en voorlichting en beantwoordt zij al uw vragen. Indien nodig, verwijst de CVA-nazorgverpleegkundige u door naar verschillende (zorg)afdelingen of organisaties die u verder kunnen helpen. Er zijn meerdere gesprekken mogelijk. De CVA-nazorgverpleegkundige van Icare zal u begeleiden om zo goed mogelijk om te gaan met de gevolgen van een CVA.

 

http://www.icare.nl/verpleging_en_verzorging/thuiszorg/gespecialiseerd_verpleegkundigen/cva_beroertetia_.aspx

 

 

Huisartsen Coöperatie Medicamus

Medicamus is de organisatie van en voor huisartsen in de regio Noordwest-Veluwe en Zeewolde (150.000 inwoners). Alle 70 huisartsen, werkzaam in 51 praktijken, zijn bij Medicamus aangesloten. 

 

http://www.medicamus.nl/

 

 

Vragen?

Bij vragen over de ketensamenwerking kunt u contact op nemen met Niske Priems, CVA-Ketencoördinator aa.priems@stjansdal.nl